Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kanatı düzen opsiyonel olarak kızılınan hidrolik branş ile daha kesif kullanım esenlanabilir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre karışmak amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına neden olan gökyüzü sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz erdemli evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı gün otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir gidiş anında insanoğluın rahat bir itmesi ile içeriden hariçya hak açılmaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın ve ivedili vaziyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da ifade edilen bu kol temelı modellerde normal kapı koluna nazir. 

Kalamış Galatasaray Tesisleri'nde atılan meşaleler cihetiyle yangın çıkarken itfaiye ekipleri yangına yangın kapısı müdahale etti.

Binalarda mevcut yangın bapları ve temel kapıların cepheı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın sineindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında yaşama ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince yüksek ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış tarafüne dosdoğru ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi esrarı akçakesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emin dünya oluşturur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın ahenkli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı etüt geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hesap anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya sadık birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve bapyı geri kapatması gerekir.

Report this wiki page