Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

için yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çaldatmaışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile izleme etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini peylemek önemlidir.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile konulevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının semtı teselsül son nokta farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Bir gestaltda kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve diğer evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir konstrüksiyondadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle tasarruf düzlükından fayda edinmek amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 erkek kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus nüshasına sargılı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki insan sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların nüshası da insanoğluın çokluğuna nazaran kabil başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunmuş olduğu gestaltnın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın Yangın çıkış kapısı istanbul durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı tahlis yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara amelî şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve teamüllevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak dunda bucak düz illere ihtimam vermekteyiz.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoğunlukla maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, bediiyat baplara en usturuplu fiyatlarla malik geçmek derunin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden yargılama haber alabilirsiniz.

Report this wiki page